Meniu Botez

Meniuri diversificate

Va oferim patru variante standard de meniuri pentru botez dar care poti fi personalizate in functie de cerintele dumneavoastra, in plus puteti alege din cele doua variante de meniuri pentru bauturile alcoolice.

Experienta

Prima petrecere a micutului trebuie sa fie perfecta! Alege sa lucrezi cu o echipa experimentata in domeniul organizarii de evenimente astfel incat veti avea siguranta ca petrecerea va fi una de neuitat.

Servire ireprosabila

Pentru ca botezul celui mic sa fie perfect si ca oaspetii sa se simta bine, restaurantul nostru va pune la dispozitie o echipa de ospatari bine pregatiti, atenti la detalii si la dorintele invitatilor dumneavoastra.

Povestea noastra

La bazele restaurantului Premiere se afla experienta dobandita pe parcursul a mai bine de 20 de ani, profesionalismul dar si pasiunea pentru domeniul HORECA.
De-a lungul timpului am organizat o multime de evenimente care au fost un adevarat succes, le-am oferit tuturor celor care ne-au ales experiente unice si amintiri care sa-i insoteasca toata viata cu drag.

Dintotdeauna am pus accentul pe calitate dar si pe confortul celor care ne pasesc pragul. In incinta localului nostru respectul, seriozitatea si corectitudinea fata de oaspeti sunt lucruri indispensabile.
Fie ca este vorba despre o simpla iesire in oras sau un eveniment important din viata dumneavoastra, noi va putem ajuta. La noi gasiti cele mai rafinate bauturi, mancaruri pentru toate gusturile si desigur, o atmosfera relaxanta si multa voie buna!

Evenimente
Preparate
Meniu livrari
3600
Nunti
1200
Botezuri
6789
Clienti multumiti
4300
Comenzi livrate

Testimoniale