Meniu Cununie

Atmosfera de poveste

Spune da intr-un cadru de poveste, restaurantul nostru este specialist in materie de organizari evenimente. Fie ca este vorba de cununie civila, botez sau nunta, experienta de peste 20 de ani in materie de evenimente ne recomanda.

Un meniu avantajos

Va oferim o varianta foarte atractiva de meniu pentru cununia civila, astfel incat cununia civila sa fie un eveniment de neuitat in viata dumneavoastra. Daca sunteti in cautarea unui local pentru cununie, restaurantul nostru este cea mai buna alegere.

Servire impecabila

In restaurantul nostru veti beneficia de ospitalitate, atentie deosebita si de o servire ireprosabila pentru ca evenimentul dumneavoastra sa ramana in amintirea invitatilor si a famliei dumneavoastra pentru totdeauna. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Povestea noastra

La bazele restaurantului Premiere se afla experienta dobandita pe parcursul a mai bine de 20 de ani, profesionalismul dar si pasiunea pentru domeniul HORECA.
De-a lungul timpului am organizat o multime de evenimente care au fost un adevarat succes, le-am oferit tuturor celor care ne-au ales experiente unice si amintiri care sa-i insoteasca toata viata cu drag.

Dintotdeauna am pus accentul pe calitate dar si pe confortul celor care ne pasesc pragul. In incinta localului nostru respectul, seriozitatea si corectitudinea fata de oaspeti sunt lucruri indispensabile.
Fie ca este vorba despre o simpla iesire in oras sau un eveniment important din viata dumneavoastra, noi va putem ajuta. La noi gasiti cele mai rafinate bauturi, mancaruri pentru toate gusturile si desigur, o atmosfera relaxanta si multa voie buna!

Evenimente
Preparate
Meniu livrari
3600
Nunti
1200
Botezuri
6789
Clienti multumiti
4300
Comenzi livrate

Testimoniale