Meniu Nunta

Organizare detaliata

In cadrul restaurantului nostru, fiecare eveniment este planificat pana la cel mai mic detaliu. Veti avea parte de o organizare impecabila la baza careia se afla implicarea, dedicarea si pasiunea pentru ceea ce facem si pentru ca experienta traita la noi sa fie una de neuitat.

Servire impecabila

Pentru ca nunta voastra sa fie una memorabila, restaurantul nostru va pune la dispozitie o echipa de ospatari bine pregatiti, atenti la solicitarile si dorintele invitatilor. In restaurantul nostru veti beneficia de ospitalitate, atentie deosebita si de servicii ireprosabile.

Meniu diversificat

In cadrul meniurilor de nunta exista 4 oferte standard care pot fi personalizate pentru a fi exact pe placul dumneavoastra. Mai mult, iti oferim posibilitatea de a degusta meniurile pentru ca vrem sa aveti siguranta ca meniul este exact ce va doriti.

Povestea noastra

La bazele restaurantului Premiere se afla experienta dobandita pe parcursul a mai bine de 20 de ani, profesionalismul dar si pasiunea pentru domeniul HORECA.
De-a lungul timpului am organizat o multime de evenimente care au fost un adevarat succes, le-am oferit tuturor celor care ne-au ales experiente unice si amintiri care sa-i insoteasca toata viata cu drag.

Dintotdeauna am pus accentul pe calitate dar si pe confortul celor care ne pasesc pragul. In incinta localului nostru respectul, seriozitatea si corectitudinea fata de oaspeti sunt lucruri indispensabile.
Fie ca este vorba despre o simpla iesire in oras sau un eveniment important din viata dumneavoastra, noi va putem ajuta. La noi gasiti cele mai rafinate bauturi, mancaruri pentru toate gusturile si desigur, o atmosfera relaxanta si multa voie buna!

Evenimente
Preparate
Meniu livrari
3600
Nunti
1200
Botezuri
6789
Clienti multumiti
4300
Comenzi livrate

Testimoniale