Meniu Parastas

Alternativa mai ieftina

Restaurantul Premiere va este alaturi in clipele grele prin care cu totii suntem nevoti la un moment dat sa trecem, astfel va punem la dispozitie mai multe variante de meniuri la un pret decent fata de ofertele caselor funerare.

Meniuri de post

In conduita crestinilor, postul presupune imbinarea rugaciunii cu milostenia si cu abtinerea de la anumite mancaruri. Restaurantul nostru va pune la dispozitie meniuri pentru parastas sau pomeni atat de post cat si pe baza de peste.

Servire ireprosabila

Pentru a va exprima compasiunea fata de persoana pierduta restaurantul nostru va este alaturi prin atentie la detalii, servire ireprosabila si ospitalitatea cu care invitatii vor fi tratati. Pentru organizari de pomeni nu ezitati sa ne contactati.

Povestea noastra

La bazele restaurantului Premiere se afla experienta dobandita pe parcursul a mai bine de 20 de ani, profesionalismul dar si pasiunea pentru domeniul HORECA.
De-a lungul timpului am organizat o multime de evenimente care au fost un adevarat succes, le-am oferit tuturor celor care ne-au ales experiente unice si amintiri care sa-i insoteasca toata viata cu drag.

Dintotdeauna am pus accentul pe calitate dar si pe confortul celor care ne pasesc pragul. In incinta localului nostru respectul, seriozitatea si corectitudinea fata de oaspeti sunt lucruri indispensabile.
Fie ca este vorba despre o simpla iesire in oras sau un eveniment important din viata dumneavoastra, noi va putem ajuta. La noi gasiti cele mai rafinate bauturi, mancaruri pentru toate gusturile si desigur, o atmosfera relaxanta si multa voie buna!

Evenimente
Preparate
Meniu livrari
3600
Nunti
1200
Botezuri
6789
Clienti multumiti
4300
Comenzi livrate

Testimoniale